Domaća Scena

Level UP i Team Balkan osigurali plasman u plejof CEE Dota 2 šampionata

Predstavnici Srbije na evropskom CEE Dota 2 šampionatu, Team Balkan i Level UP, ovog vikenda uspeli su da se plasiraju u plejof fazu turnira. Sada sledi osmina finala, koja počinje u subotu, 26. novembra.

Grupe su se igrale u BO1 formatu sa duplom eliminacijom, gde su i Team Balkan i Level UP uspeli da obezbede dalji plasman bez i jednog poraza.

U grupi H, Team Balkan je prvo savladao albansku ekipu Team Divinity, a potom i Letonce Broke Boys.

teambalkan-grupe-f
Printscreen: CEE 

Level UP je u grupi D pobedio bugarski sastav BattleCupExperts, a zatim i Albance Blink Esports kako bi obezbedio plasman u dalju fazu takmičenja.

levelup-grupe-f
Printscreen: CEE

Plejof počinje u subotu, 26. novembra, i trajaće do nedelje, 4. decembra. Žreb za plejof bi trebalo da bude uskoro objavljen – nadamo se da se naši reprezentativci biti na suprotnim stranama! Za dodatne informacije posetite zvaničnu CEE stranicu.

Mečeve Level UP-a i Team Balkana možete pogledati na zvaničnom Klan RUR YouTube kanalu.

Na CEE Champions 2022 powered by INTEL turniru opstalo je još samo 16 ekipa, koje će narednog vikenda nastaviti borbu za nagradni fond od 10.000$.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top