PC

Gužve kao u Beogradu – Modovi za više vozila na ulicama u Cyberpunk 2077

FOTO: CD Projekt Red

Moderi „NattyKathy“ i „tduality“ su objavili dva nova moda za Cyberpunk 2077 koji pokušavaju da povećaju gustinu saobraćaja u igri. Kao takav, i korišćenjem ovih modova, Night City se može osećati živahnije, posebno tokom vožnje.

Ulazeći u više detalja, NattyKathy mod neznatno povećava raspon spawnovanja, gustinu pešaka i vozila i dodaje više saobraćaja u različitim „zonama“ grada. Štaviše, mod povećava gustinu vozila tokom vožnje i smanjuje gustinu pešaka da bi povratio neke CPU cikluse.

Da bi prikazao ove promene, moder je objavio sledeće snimke ekrana za poređenje. Ovi snimci ekrana će vam dati predstavu o tome šta možete očekivati od ovog moda.

 

S druge strane, tduality se uglavnom fokusira na rešavanje problema sa publikom „iza leđa“ u igri i gustinom automobila. U slučaju da niste bili svesni, igra smanjuje podešavanja gužve i saobraćaja iza vaših leđa. Kao rezultat toga, igra je prazna u trenutku kada pogledate iza leđa. I ne samo to, tduality je dodao opcionu verziju sa 20% više automobila.

Ove modove možete preuzeti ovde i ovde. Imajte na umu da ovi modovi nisu kompatibilni jedan sa drugim.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top