PC

Određene animacije u The Callisto Protocol su zaključane iza sezonske propusnice

FOTO: Striking Distance Studios

Sezonske propusnice su postale sve češće u industriji video igara tokom godina, sa sve više i više neobičnosti koje se kriju iza ove dodatne kupovine. U razočaravajućem potezu, season pass za The Callisto Protocol će zaključati desetine animacija smrti iza sebe.

Pre objavljivanja 2. decembra, Striking Distance Studios je ažurirao Steam stranicu za Callisto Prototcol kako bi uključio informacije o sezonskoj propusnici igre. Iako je deo uključenog sadržaja prema očekivanjima – kao što je DLC sa pričom koji će „Kopati dublje u užasavajuće tajne broda Callisto“ – igra će iznenađujuće zaključati jednu od svojih najvećih marketinških tačaka iza ove sezonske propusnice.

Pored ekspanzije sa pričom, sezonska propusnica za Callisto Protocol će takođe doći sa ‘Outer Way Skin kolekcijom’; ‘Contagion Bundle’ kao i ‘Riot Bundle’ – od kojih će poslednja dva uključivati “trinaest novih animacija smrti Jacoba” i „dvanaest novih animacija smrti neprijatelja“.

Takav potez bi u svakom slučaju naišao na skepticizam od strane mnogih, ali ovo je dvostruki slučaj kada se uzme u obzir činjenica da je veliki deo marketinga za The Callisto Protocol išao posebno na to na koliko načina vi (i vaši neprijatelji) možete da ubijate i budete ubijeni – koristeći mnoge animacije smrti u igri kao deo marketinga.

Iako su ove animacije namenjene da dopune iskustvo, ovaj potez se čini pomalo čudnim – posebno imajući u vidu činjenicu da je The Callisto Protocol singlplejer iskustvo. Nadamo se da će Striking Distance Studios na kraju poništiti ovu odluku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top