Domaća Scena

Crunchyroll predstavlja EVROPSKU premijeru filma Sword Art Online -Progressive- Scherzo of Deep Night na Games.conu – posetite projekciju 27. novembra!

Foto: Crunchyroll

Crunchyroll, jedan od vodećih i glavnih izvora za anime širom sveta, donosi Sword Art Online the Movie -Progressive- Scherzo of Deep Night na Games.con u Srbiji kao specijalno evropsko premijerno prikazivanje 27. Novembra. Pridružite nam se na Games.con festivalu i pogledajte jedan od najiščekivanijih anime filmova ove godine!

Scherzo of Deep Night je dugoočekivani nastavak Sword Art Online the Movie -Progressive- Aria of a Starless Night (2021), koji je moguće pogledati na Crunchyroll.com od 24. Novembra. Film nastavlja Asunino putovanje kroz virtuelnu stvarnost smrtonosne video igre, gde “Game Over” znači i smrt u stvarnom životu.

Sword Art Online je serija novela kreirana od strane Reki Kawahara, osvajača petnaeste po redu glavne nagrade Dengeki Bunko Novel. Ovaj serijal je ipak najveću popularnost ostvario sa svojom animiranom adaptacijom koja se prvi put pojavila 2012. godine, nakon čega je snimljeno i prikazano još četiri sezone. Potom je 2017. izašao i film baziran na originalnim romanima, Sword Art Online The Movie: Ordinal Scale.

Priča prati glavnog junaka Kirita i njegove herojske podvige kao igrača Sword Art Online, naredne generacije VRMMORPG (masovne online igre sa rol-plej elementima za veliki broj igrača postavljenim u virtuelnu stvarnost). Sword Art Online Progressive je reboot ovog serijala novela, kreiranog od strane samog Kawahare, koji nudi dublji pogled u mesto na kojem je sve počelo, na Aincardov prvi sprat.

2021. godine smo imali priliku da pogledamo potpuno novu animiranu filmsku adaptaciju baziranu na Sword Art Online Progressive lakom štivu – Sword Art Online the Movie -Progressive- Aria of a Starless Night. Sada, Arijin nastavak, Scherzo of Deep Night, stiže u bioskope u februaru 2023 godine, vodeći gledaoce na putovanje na početak, tamo gde je sve počelo!

Scherzo of Deep Night će premijerno biti prikazan kao ekskluzivna projekcija u okviru Games.con festivala, u nedelju, 27. novembra. Ukoliko i vi želite da prisustvujete premijeri filma, pridružite nam se na Games.conu ovog vikenda i posetite Crunchyroll štand! Karte možete kupiti na svim prodajnim mestima Gigstix-a kao i na blagajni ispred Hale 2.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top