Vesti

Epic Games će svakodnevno deliti besplatne igre do kraja godine

FOTO: Epic Games

Epic Games Store će ponovo pokrenuti promociju koja igračima nudi priliku da preuzimaju besplatnu igru, ili igre svakog dana tokom Božića.

To je prema korisniku Dealabs, billbil-kunu, koji je tačno objavio razne promocije za Epic Games Store, PlayStation Plus i Xbox Game Pass tokom prethodnih godinu dana.

U 2019. godini Epic Games Store je poklonio 12 igara tokom Božića, a 2020. i 2021. je poklonio po 15 besplatnih naslova tokom prazničnog perioda.

Upitan da li je planirano da se promocija ponovi ove godine, Bilbil-kun je rekao da će ponuda biti aktivna negde između 15. decembra i 10. januara 2023. godine.

Ovo znači samo jedno, spremite se da svakog dana od sredine decembra u 17 časova po našem vremenu preuzimate po neku novu igru i to potpuno besplatno.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top