PC

I Battlefield 5 beleži ogroman porast igrača

FOTO: EA

Battlefield 5 je pucačina iz prvog lica koju izdaje Electronic Arts. To je 11. deo u franšizi. Iako je igra objavljena 20. novembra 2018. i stara je četiri godine, čini se da fanovi Battlefielda još uvek nisu završili sa igranjem.

Igra je sada, 4 godine kasnije, dostigla preko 42.000 istovremenih igrača, a brojevi se povećavaju svakog minuta. Štaviše, igra je trenutno među 11 najprodavanijih igara na Steam.

Kao što je prikazano ispod, igra trenutno ima 42.284 istovremenih igrača. Iako ovo nisu rekordni brojevi konkurentnih igrača u igri, trenutna statistika bi uskoro mogla se približi tim rekordima. Nedavno je i Battlefield 1 prešao 40.000 istovremenih igrača, što je ogromno.

Štaviše, igra je trenutno na 11. mestu među najprodavanijim igrama na Steamu. Iako listu uglavnom preuzimaju najnovije igre kao što je COD Modern Warfare 2, još uvek je ogromno da se Battlefield franšiza ponovo nađe na listi najprodavanijih.

Štaviše, Battlefield 2042 je najnoviji deo u Battlefield franšizi i istovremeno ima samo 15 hiljada igrača. Skoro 3 puta manje od Battlefield 5. Iako je igra objavljena prošle godine, čini se da fanovi ne uživaju u najnovijoj verziji franšize. Igra je imala greške i nedostajući sadržaj po objavljivanju i od tada se borila da održi igrače ali se situacija sada preokrenula.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top