PC

Novi detalji za Dead Island 2 stižu 6. decembra

FOTO: Deep Silver

Dead Island 2 je imao dug i naizgled naporan razvojni put. Pošto je nastavak prvi put najavljen još 2014. godine, konačno smo samo nekoliko meseci udaljeni od izlaska igre. Nakon poslednjeg (i konačnog) kašnjenja naslova, sada je najavljeno predstavljanje Dead Island 2.

Objavljujući na Twitteru, zvanična stranica Dead Island brenda je rekla „Sačuvajte datum, Slayers. Postavljamo krvavi crveni tepih za našu Dead Island 2 Showcase 6. decembra u 21 čas”.

Kao što je pomenuto, Dead Island 2 je nedavno dobio kašnjenje u poslednjem trenutku, pošto je igra pomerena sa objavljivanja u decembru 2022. na 28. april 2023. – a tim je u to vreme rekao “To nije ono što smo želeli da radimo. Želeli smo da to uradimo kako treba – najavimo igru sa stilom, stavimo datum izlaska, lansiramo na vreme i proslavimo dobro obavljen posao. Čekali smo dok nismo bili SIGURNI u datum izlaska pre nego što smo objavili Dead Island 2.”

Iako na nesreću mnogih fanova, posle skoro decenije čekanja, šta je još nekoliko meseci? Ipak, kašnjenja su uvek donekle zabrinjavajuća i nadamo se da će šta god da je Dead Island 2 tim planirao za ovo predstavljanje ublažiti ovo čekanje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top