Vesti

Objavljen trejler za drugu sezonu Overwatch 2, evo šta je sve novo

FOTO: Blizzard

Sledeća sezona za Overwatch 2, koja stiže 6. decembra, će biti podjednako uzbudljiva i svečana, sa puno novih sadržaja za igrače.

Iako je već otkriveno tokom velikog finala Overwatch lige da će novi tenk, Ramattra, biti dodat u igru, igrači takođe imaju nove mitološke skinove, mapu i razne povratničke praznične događaje koje mogu isprobati.

Otkriven u potpuno novom trejleru za igru, najnoviji Battle Pass za Overwatch 2 zaranja u sve stvari mitologije, a sledeći mitski skin koji će stići je Zeus Junker Queen. Postoji mnogo drugih skinova za koje treba razmotriti grindanje kroz Battle Pass ili davanje novca, kao što su Cyclops Roadhog, Medusa Widowmaker, Minotaur Reinhardt i još mnogo toga.

Pored toga, praznični događaji kao što su Zimska zemlja čuda i kineska Nova godina izgledaju kao da će se vratiti u igru. Nakon toga, takođe će postojati potpuno novi mod pod nazivom ‘Bitka za Olimp’, koji se takođe zasniva na temi mitologije koju će Overwatch 2 koristiti ove sezone.

Ovaj događaj će trajati od 9. do 19. januara, iako još uvek nema stvarnih naznaka o tome kako će ovaj mod funkcionisati. Sve što znamo, s obzirom na trejler, je da verovatno možemo očekivati da će neprijatelji padati na nas sa munjama.

Na kraju, ali ne i najmanje važno, ne zaboravimo da će postojati nova mapa na kojoj će igrači Overwatch 2 divljati; Shambhala. Dom Ramattre i Zenyatte, ova mapa je smeštena na Himalajskim vrhovima, i ne može se poreći da se može pohvaliti prelepom arhitekturom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top