Nintendo Switch

Top 5 prijatnih Nintendo Switch igara za uživanje u hladnim danima

I zvanično su stigli hladni dani, a na planinama je već počeo da pada sneg. Dani su kraći, noći duže, a temperature padaju. Ali samo zato što je napolju hladno ne znači da više ne možete da se zabavljate.

U stvari, na vašoj Nintendo Switch konzoli postoji mnogo sjajnih igara za uživanje. Od puzzle igara do naslova zasnovanih na pričama, svako ima u nečemu da uživa. Dakle, uzmite ćebe, napravite šolju vrućeg kakaa i uživajte u kvalitetnom igranju uz jednu od ovih top 5 prijatnih igara za Nintendo Switch.

The Legend of Zelda: Breath of the Wild

Kao jedna od najpopularnijih gejming franšiza svih vremena, nije iznenađenje što je The Legend of
Zelda je stigla do Nintendo Switch-a. Najnoviji unos u serijalu, Breath of the Wild, je ogromna avantura otvorenog sveta u kojoj igrači istražuju ogromno kraljevstvo Hyrule u potrazi za legendarnim herojem, Linkom.

Igra sadrži brojne sporedne misije i aktivnosti koje se mogu raditi , što je čini jednom od igara sa najviše mogućnosti za ponovno igranje na sistemu. A za entuzijaste kockanja, možete igrati zabavnu mini-igra pod nazivom All or Nothing in Lurelin Village ili se prepustite sličnim tabličnim igrama.
Iako igra ima svoj deo akcije i borbe, postoji i mnogo mogućnosti da se opustite i uživate u pejzažu. Bilo da se opuštate u toplom izvoru, pecate za večeru, ili jednostavno uživate u zalasku sunca iznad zamka Hyrule, Breath of the Wild je pun prijatnih trenutaka.

Legend of Zelda: Breath of the Wild je zaista jedinstveno i prijatno iskustvo koje ne bi trebalo propustiti kao ljubitelj žanra i opuštajuće prijatnih igara.

Animal Crossing: New Horizons

Animal Crossing: New Horizons je najnoviji deo dugogodišnje Animal Crossing franšize. Kao i u prethodnim igrama, New Horizons ima igrače koji preuzimaju ulogu seljanina koji živi u gradiću naseljenom antropomorfnim životinjama. Igrači će imati zadatak da obavljaju razne aktivnosti kao što su pecanje, hvatanje buba i lov na fosile, sve dok komuniciraju sa životinjama-stanovnicima.

Jedan od najprivlačnijih aspekata igre je njen naglasak na opuštanju i vođenju stvari svojim tempom. Ne postoji pravi cilj koji treba postići, a igrači su slobodni da istražuju i rade šta hoće. Ovo čini igru savršenom za igranje kada želite da se opustite posle dugog dana.

Pored toga, šarmantan vizuelni prikaz igre i divan zvučni zapis doprinose njenom opštem opuštanju
atmosfera. Dakle, ako tražite ugodnu igru sa kojom ćete se sklupčati na svom Nintendo Switch-u,
Animal Crossing: New Horizons definitivno vredi pogledati.

Bear and Breakfast

Šta može biti bolje od početka dana velikim, obilnim doručkom? Kako bi bilo da počnemo vaš dan sa velikim, krznenim doručkom? Tako je, u Bear and Breakfast igrate kao medved koji upravlja prenoćištem.

Igra je smeštena u prelepom šumskom okruženju, koje sadrži misteriju koja mora biti otkrivena dok vodite prenoćište. Bear and Breakfast je slatka i prijatna igra koja je savšrena za igranje tokom hladnog zimskog dana. Dakle, uzmite svoj Switch i grickalice i pripremite se za divno iskustvo igranja.

Stardew Valley

Stardew Valley je jedna od najpopularnijih i najomiljenijih prijatnih igara. I to sa dobrim razlogom! Ovaj šarmantni simulator života na farmi vam omogućava da upravljate sopstvenom malom farmom, uzgajate useve, uzgajate životinje i istražujete šarmantni sveta oko sebe.

Igra ima divan osećaj za zajednicu i brzo ćete se sprijateljiti sa meštanima. Igra je prepuna ličnosti, a verzija Switch vam čak omogućava da uzmete svoju farmu sa vama u pokretu.

Potion Permit

Ako ste već obožavatelj igre Stardew Valley, definitivno želite da pogledate Potion Permit. U ovo igra, preuzimate ulogu hemičara koji je poslan u grad Munberi da izleči gradonačelnikova ćerka.

Igra je prilično jednostavna, morate steći poverenje stanovnika dok se brinete o njima kad god se razbole. Bilo da pravite napitak, mast ili melem, moraju se sabrati sastojci za njega iz okoline, koja ima smenjiva godišnja doba.

Dakle, ako ste ljubitelj alhemije, ugodnih igara i otvorenih RPG-ova – ovu igru apsolutno treba isprobati.

Zaključak

Dok završavamo našu listu najboljih prijatnih igara u kojima možete uživati na vašoj Nintendo Switch konzoli, nadamo se da ste pronašli nekoliko naslova koji vas zanimaju. Ove igre su savršen način da se opustite i za to postoji ponešto za svakoga na Switch-u.

Bez obzira da li tražite slatku i ljupku avanturu, priču koja greje srce ili samo umirujući način da provedete neko vreme, ove igre će ispuniti te zahteve. Zato se sklupčajte sa svojim Joy-Conima i budite spremni da se opustite u jednoj od ovih sjajnih igara. I ne zaboravite da skuvate topli čaj pre nego što počnete da igrate!

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top