PC

Valve će pokloniti preko 170 Steam Deck konzola na The Game Awards događaju

FOTO: Screenshot

Dodela The Game Awards dolazi sledeće nedelje i dok se Valve obično uključuje u događaj kroz Steam prodaju, ove godine kompanija će raditi nešto malo veće. Steam će emitovati emisiju, i svakog minuta njenog trajanja će poklanjati Steam Deck gledaocu.

Valveov Steam TV servis za striming prvenstveno se koristi za emitovanje esport turnira, ali će takođe biti jedno od mesta za striming The Game Awards ove godine. Možete da se prijavite da biste videli strim sa svojim Steam nalogom, stavljajući vas u stalnu nagradnu igru da biste osvojili Steam Deck. Valve će poklanjati po jedan Steam Deck od 512 GB (najjači paket) svakog minuta dok emisija bude išla uživo, tako da će do kraja Valve pokloniti oko 170 konzola.

Steam Deck od 512 GB je Valveov model najvišeg nivoa, koji nudi najviše prostora za skladištenje i koristi brzi M.2 SSD za brzo učitavanje. Ova verzija ručnog uređaja takođe ima premaz na ekranu protiv odsjaja i dolazi sa nekim ekskluzivnim dodacima, kao što su premijum torbica za nošenje i virtuelni predmeti za vaš Steam profil.

Razočaravajuće po nas iz Srbije je da naš region nije uključen u ovaj giveaway, već samo zemlje EU, Sjedinjenih Država i Kanade. Kao utehu, Steam za prijavu na ovom linku daje animirani Steam Pal stiker. Barem nešto…

The Game Awards će se emitovati 9. decembra izjutra, sa početkom u 1:30 po našem vremenu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top