PC

Dobijamo nastavak čuvenog horor serijala – Amnesia: The Bunker

FOTO: Frictional Games

Frictional Games misli da ima način da uzdrma formulu čuvene horor igre Amnesia – i to time što želi da ukloni predvidljivost. Studio je predstavio Amnesia: The Bunker, “poluotvoreni” survival horror naslov koji se dešava tokom Prvog svetskog rata. Igrate kao francuski vojnik (koji pati od amnezije, naravno). On ima malo više od revolvera i baterijske lampe da se odbrani od misterioznog stvorenja koje lovi vojnike. “Teško da postoje“ skriptovani događaji, a česti su višestruki načini da se prevaziđu prepreke u igri.

Novo izdanje takođe obećava nove oblike interakcije, sa elementima sandbox igara uprkos prisustvu priče. Takođe možete očekivati poboljšane svetlosne efekte i “pažljivo“ napravljen zvuk. I da, i dalje ćete imati Frictional-ov posebno prepoznatljivo sumorno okruženje.

Amnesia: The Bunker izlazi na PlayStation, Xbox i PC (preko Epic Games Store-a i Steam-a) negde 2023. godine. Prerano je reći da li će format otvorenog sveta pomoći, ili jednostavno uvesti probleme koji se ponekad pojavljuju u survival horor igrama — to je neće biti mnogo zastrašujuće ako lutate besciljno. Ako ništa drugo, pristup bi trebao poboljšati mogućnost ponovnog igranja u poređenju sa drugim horor projektima. Možete se vratiti znajući da se jumpscares neće uvek pojavljivati na istim mestima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top