Nintendo Switch

Warframe od sada podržava cross-play između računara i konzola

FOTO: Digital Extremes

Digital Extremes je pokrenuo međuplatformsku podršku za igranje naslova Warframe, omogućavajući PC igračima da igraju zajedno sa svojim prijateljima na PlayStation, Xbox i Nintendo Switch.

Warframe-ova “Cross Platform Play” funkcija se može uključiti i isključiti u meniju opcija igre. Kada je funkcija omogućena, ikona platforme igrača će biti prikazana pored njihovog imena. Oni mogu da ćaskaju, pridružuju se odredima i mogu očekivati ubrzani matchmaking sa drugim igračima na svim platformama u sistemu Origin za misije koje predstoje. Igrači na svim platformama se takođe mogu sastajati u Relays i Dojos, međutim, funkcije VoIP ćaskanja će biti dodate u budućnosti i trenutno nisu dostupne.

Digital Extremes takođe radi na Cross Platform Save. Ova opciona usluga će omogućiti igračima da prenesu svoj napredak sa jedne platforme na drugu. Nažalost, ne postoji planirani period kada će transfer napretka postati omogućen.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top