PC

Star Wars Jedi: Survivor izlazi u martu

FOTO: EA/Respawn Entertainment

Iako EA još nije objavila datum objavljivanja za Star Wars Jedi: Survivor, u prošlosti se šuškalo da će igra biti lansirana u martu 2023. godine. Sada, prema ažuriranju stranice igre na Steam platformi, te glasine su se ispostavile kao tačne.

Datum izlaska Star Wars Jedi: Survivor je otkriven, nakon što je EA slučajno objavio datum na svojoj Steam stranici. Iako je stranica Steam prodavnice jednostavno ažurirana kako bi prikazala lansiranje u martu 2023., vrlo je verovatno da ćemo vrlo brzo dobiti novi trejler i tačan datum objavljivanja. Imajući u vidu tajming ovoga, novi trejler bi mogao da bude prikazan kao deo The Game Awards kasnije ove nedelje.

Iako EA još nije objavila datum objavljivanja za Star Wars Jedi: Survivor, zvaničnu potvrdu možemo očekivati dosta brzo. Igra će biti dostupna na PC, Xbox i PlayStation konzolama. Datum objavljivanja je kasnije uklonjen sa stranice prodavnice, ali očekujemo da ćemo ga ponovo ažurirati kasnije ove nedelje nakon zvaničnog saopštenja.

Iako ne znamo mnogo o priči u nastavku, znamo da se dešava pet godina nakon događaja iz prve igre, sa našim glavnim protagonistom Kalom koji se vraća u nove avanture.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top