PC

Procureli detalji za Warzone 2 Season 2 otkrivaju novu mapu

FOTO: Activision

Prva sezona za Call of Duty MW2 i Warzone 2.0 je tek počela, a ipak već čujemo o planovima studija Infinity Ward za drugu sezonu igre. Nekoliko meseci pre njenog lansiranja, procureo je artwork za sezonu 2 za MW2, otkrivajući između ostalog jednu od DLC mapa koja dolazi sa ažuriranjem.

Kako je izvestio Ralph Valve putem ‘What if gaming’, sezona 2 u MW2 i Warzone 2.0 će sa sobom doneti neka poznata lica i mesta, pošto se klasična mapa ‘Castle’ naizgled vraća – zahvaljujući curenju nekih ključnih umetnina za drugu sezonu igre.

Međutim, to nije sve, jer se takođe otkriva da bi se Warcom-ov operator, „Ronin“ vratio nakon svog pojavljivanja u Modern Warfare iz 2019. godine

Za sada, ovo je sve što se može izvući iz fotografija koje su procurele, pa ćemo morati da sačekamo da zvanične detalje objavi Infinity Ward. Očekuje se da će druga sezona MW2 biti započeta negde u februaru nakon završetka prve sezone. Trenutno je nepoznato da li će biti perioda između sezona, tako da se tačni datumi još ne mogu izračunati.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top