PC

CD Projekt Red objavio listu modova podržanih u The Witcher 3 next-gen izdanju

FOTO: CD Projekt Red

CD Projekt Red je objavio listu modova koji će raditi sa The Witcher 3 kada se pojavi next-gen apdejt.

Prema rečima developera, provereno je nekoliko najpopularnijih modova da se vidi da li će raditi nakon ažuriranja. Do sada će raditi 71 mod, ali studio takođe napominje da iako lista možda nije 100% potpuna kao kod vanila verzije, ona vam daje ideju šta da očekujete.

Modovi su navedeni u ovoj tabeli, a pored njih su linkovi koji se mogu preuzeti. Čak se navodi i da li je mod kompatibilan sa ažuriranjem.

Pošto ažuriranje menja skripte zbog dodavanja novih kvestova, većina modova zasnovanih na skriptama neće funkcionisati. Ali, moderi mogu dobiti pomoć od stručnjaka za modifikacije tima koji će pružiti pomoć i savete moderima na forumima nakon objavljivanja kada je to moguće.

Nekoliko popularnih modova biće uključeno u samo next-gen ažuriranje i biće dostupno u zavisnosti od platforme. CDRP je dobio dozvolu od kreatora svakog moda, nadoknadio im je i predstavio ih u zaslugama ažurirane igre.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top