PC

Grand Theft Auto: The Trilogy – Definitive Edition uskoro dolazi na Steam

FOTO: Rockstar Games

Kada je Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition prvi put lansiran krajem 2021. godine, naišao je na velike kritike zbog mnoštva bagova, vizuelnih grešaka – i u očima nekih, smanjenje umetničkog stila. Igra je od tada imala više zakrpa, a nešto više od godinu dana nakon prvobitnog izdavanja, izgleda da će trilogija doći u Steam.

Kako je otkrio Twitter nalog „VideoTech_“, fokusiran na Rockstar Games, novi kod u okviru ažuriranja Rockstar Games Launcher-a izgleda sugeriše da će Grand Theft Auto: Trilogy – Definitive Edition uskoro napustiti okvire developerovog prilagođenog PC klijenta i da će doći u Epic Games Store i Steam.

Još ne znamo kada će ovo biti objavljeno, ali kada stigne, „VideoTech_“ veruje da će ga pratiti neka vrsta zakrpe. Kao što je pomenuto, u godini od lansiranja, Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition je dobio višestruka ažuriranja, i dok je igra trenutno u mnogo boljem stanju nego što je bila na lansiranju, remasterovani paket bi svakako mogao da doprinese daljim poboljšanja i nadamo se da je to zaista tako. Moraćemo da sačekamo i vidimo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top