Mobile

Among Us dobio mod igranja žmurki – Hide n Seek

Hit igra iz 2020. godine, koja je na popularnosti izgubila praktično istom brzinom kojom je došla u svetsku gejming komunu, sada dobija novi sadržaj koji bi joj mogao udahnuti novi život.

Kao deo strima ceremonije The Game Awards 2022, Among Us je najavio dolazak svog novog režima Hide n Seek, koji stiže na sve platforme kasnije danas.
Among Us dodaje svoj novi režim Hide n Seek kasnije danas, 9. decembra — pogledajte novi trejler u nastavku!

„Naš potpuno novi režim igre Hide n Seek izlazi na svim platformama 9. decembra 2022.“, kaže Innersloth. „Članovi posade moraju da pobegnu i nadžive Impostora dok koriste svoj intelekt da završe zadatke kako bi tajmer brže istekao.”

Da li ste tražili razlog da se vratite u Among Us? Možda je ovo pravi trenutak.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top