Vesti

Crime Boss: Rockay City je pucačina sa holivudskim zvezdama, među njima i Čak Noris

Posted on

505 Games je najavila Crime Boss: Rockay City, kooperativna pucačina iz prvog lica koja se nalazi u donjem delu Floride 90-ih.

Izdavanje za PC 28. marta 2023. godine preko Epic Game Store-a, a za konzole kasnije tokom godine, radi u češkom studiju Ingame, koji ima tim developera koji su ranije dali doprinos Mafia, Army i Silent Hill serijalima, između ostalog.

Crime Boss: Rockay City ima zvezdanu glumačku ekipu uključujući Majkla Medsena, Čaka Norisa, Denija Treja, Kim Bejsinger, Denija Glovera, Majkla Rukera, Dejmiona Pojtera i Vanila Ajsa.

„Crime Boss: Rockay City se fokusira na pokušaj Trevisa Bejkera ​​(Majkl Medsen) da preuzme tron podzemlja u Rokaj Sitiju kroz seriju ratova, pljački i ludih sporednih priča nakon smrti prethodnog bossa“, navodi izdavač 505.

„Pažljivo birajte Bejkerovu ekipu na osnovu njihovih veština i stručnosti i probijte svoj put do vrha u kampanji za jednog igrača ili uskočite u PVE zajedničku igru za više igrača i izvršite uzbudljive misije i pljačke za do četiri igrača.“

505 trenutno nudi sniženje od 20% do izlaska igre.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version