PC

Returnal PC sistemski zahtevi su poprilično visoki – preporučeno je čak 32GB RAM memorije

FOTO: Housemarque

Returnal sistemski zahtevi za PC su konačno zvanični sa najavom PC verzije na TGA, a preporučene specifikacije za roguelike su nesumnjivo visoke. Ne samo da će vam trebati relativno nova grafička kartica sa puno VRAM-a, već će takođe biti potrebno više memorije nego za bilo koji PS5 PC port do sada.

Housemarque Returnal PC specifikacije će odmah uznemiriti svakoga ko ima budžetski build, jer minimalni zahtevi uključuju 16 GB RAM-a i Nvidia GTX 1060 ili AMD Radeon RKS 580. Naravno, poslednji GPU-ovi nisu najbolje opcije za grafičku karticu, ali ako ste ako koristite stariji laptop za igranje ili jeftinu verziju, pokretanje roguelike-a može biti teško dostižno.

Evo potpunih sistemskih zahteva:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top