PC

Otkrivena naredna Ubisoft igra koja dolazi na Steam

FOTO: Ubisoft

Nakon godina daleko od platforme, Ubisoft se konačno vratio u Steam. Imajući to u vidu, izdavač odlučuje da svoje naslove donosi jedan po jedan. Nakon dodavanja Assassin’s Creed Valhalla i Roller Champions (između ostalog), čini se da će Watch Dogs Legion biti sledeća igra koja će stići.

Oba Watch Dogs 1 i 2 su dostupni na Steam-u i od lansiranja. Međutim, u godinama nakon ovih naslova, Ubisoft se udaljio od Steam-a, zarad u partnerstva sa Epic Games-om kako bi buduće naslove doneo isključivo u Epic Games Store (i Ubisoftov sopstveni Connect Launcher).

Konačno, čini se da će Watch Dogs Legion iz 2020. biti sledeći na redu koji će se osloboditi ovih platformi, pošto je korisnik ResetEra „Chairmanchuck“ primetio da je izdavač spreman da bude domaćin franšize održi rasprodaju za Watch Dogs.

Prodaja će biti aktivna kasnije danas, a završiće se 19. decembra. Trenutno su dostupni samo Watch Dogs 1 i 2, ali s obzirom na činjenicu da je Ubisoft počeo da donosi svoje starije naslove u Steam, ovo bi bio pravi trenutak da dodate Legion.

Naravno, moraćemo da sačekamo zvanično saopštenje, ali ako ste korisnik Steam-a i planirate da nabavite Watch Dogs Legion, možda bi bilo najbolje da odložite za sada. Rasprodaju franšize Watch Dogs možete pronaći ovde.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top