Filmovi-Serije

Amazon dao zeleno svetlo za snimanje God of War TV serije

FOTO: Sony

Novi detalji o God of War TV seriji potvrđeni su nakon što je seriju zvanično naručio Amazon Prime Video.

Seriju, koja je u razvoju od marta, za TV adaptiraju šouraner Rejf Džadkins (Wheel of Time) i pisci Mark Fergus i Hok Ostbi (Iron Man, The Expanse).

Sva trojica su takođe izvršni producenti, kao i šef studija Santa Monika Jumi Jang i kreativni direktor Kori Barlog i šef PlayStation Productions Asad Kizilbaš.

Prema zvaničnom opisu serije, izgleda da će se pratiti priča reboota God of War iz 2018., koja je nastavljena u nedavno objavljenom nastavku God of War Ragnarok.

Za razliku od prethodnih unosa u seriji, koji su inspirisani grčkom mitologijom, poslednje dve igre God of War su zasnovane na nordijskoj mitologiji. Radnja se nastavlja nakon smrti Kratosove žene, gde ona nastavlja putovanje sa svojim sinom.

Serija je koprodukcija između Amazon Studios i Sony Pictures Television u saradnji sa PlayStation Productions.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top