PlayStation 5

Procureo planirani period izlaska za Marvel’s Spider-Man 2

FOTO: Sony

Marvel’s Spider-Man 2 je prvi put najavljen još 2021. godine, nudeći fanovima relativno brzu najavu predstojeće PS5 ekskluzive. U to vreme, najava igre je bila praćena godinom izlaska 2023., i iako od tada nismo videli ništa od igre, novo curenje je možda odalo prozor za izdavanje Spider-Man 2.

Kako je otkrio Evan Filarca – osnivač iza ‘The SpideySquad’ – jedan scenarista Insomniac Games je ažurirao svoju ličnu veb stranicu kako bi detaljno naveo svoje trenutne kredite, otkrivajući da je Marvel’s Spider-Man 2 planiran za izlazak u ‘jesen 2023.’ – barem interno, rekavši „Trenutno u timu pisaca iza nadolazećih Spider-Man 2 (izlazak na jesen 2023.) i Wolverine igara (izdanje TBD) za Insomniac Games/Sony Interactive.“

Nakon otkrića od strane Filarce, zaposleni je promenio formulaciju kako bi uklonio svako pominjanje prozora za izdavanje igre, pri čemu sada umesto toga piše „Trenutno sam deo tima za pisanje u Insomniac Games (Sony Interactive); Radim na predstojećoj igri Spider-Man 2 za PS5 koja će biti objavljena 2023. kao i na predstojećoj igri Wolverine.”

Iako nismo videli nijedan snimak iz Spider-Man 2 osim prvog trejlera za najavu igre, Insomniac Games je ranije ponovio svoje poverenje u godinu izdavanja Spider-Man-a 2 2023. i da li će zaista biti objavljen u drugoj polovini godine ili ne, Marvel’s Spider-Man 2 će uskoro biti pred nama.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top