Vesti

Metacritic objavio listu 10 najgore ocenjenih igara 2022. godine

FOTO: Metacritic

Metacritic je sastavio listu deset najgorih video igara 2022. godine na osnovu njihovog Metacritic rezultata. Kao što naziv govori, na listi se nalaze igre objavljene od 1. januara do 31. decembra. Međutim, oni mogu biti izabrani za listu samo ako imaju više od sedam recenzija profesionalnih kritičara. Samo verzija sa najnižim rezultatom biće uključena ako je naslov objavljen na više platformi.

Nastavljajući svoju tradiciju, Metacritic je još jednom objavio listu deset najgorih video igara ove godine. Na ovoj listi je najbolje prošla „poboljšana“ verzija (Switch) naučno-fantastične avanture Blade Runner iz 1997. godine, koja je dobila Metacritic ocenu 52. Na devetom mestu, takođe sa Metacritic ocenom od 52, imamo PS4 verziju Kamiwaza: Way of the Thief, igru za koju možda nikada niste čuli. Prelazimo na osmoplasiranu igru, sa Metacritic ocenom 51, tu su Waylanders, PC ekskluziva inspirisana Dragon Age: Origins i Baldur’s Gate, ali ne i njihovim uspehom.

ARPG The Last Oricru (Xbox Series X) drži sedmo mesto sa Metacritic ocenom 50. Nakon toga, imamo Zorro: The Chronicles (PS5) na šestom mestu (Metacritic rezultat: 49), LEGO Brawls (PS5) na petom mestu ( Metacritic rezultat: 46), a XEL (Svitch) na četvrtom mestu (Metacritic ocena: 43).

Na visokom podijumu je zloglasni Babylon’s Fall (PS5) na trećem mestu sa Metacritic ocenom 41, a zatim CrossfireX (Xbox Series X) sa Metacritic ocenom 38. Na vrhu (ili dole, u zavisnosti od toga kako gledate na stvari), imamo Postal 4: No Regerts (PC) sa ocenom 30 Metacritic.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top