PC

Novi gejmplej za Starfield donosi posetu Marsu i dinamične misije

FOTO: Bethesda

Bethesda je konačno podelila nove detalje igre Starfield. Developer iza Fallout, Skyrim i Elder Scrolls igara potvrđuje kako će dinamički sistemi misija i frakcija funkcionisati u RPG igri, kao i kako će igrači moći da posete naš solarni sistem i pretražujte planetu Mars – čemu se možete radovati pre datuma izlaska Starfilda.

Vil Čen, vodeći dizajner kvestova u Starfield, objašnjava kako će nasumični susreti i potrage funkcionisati u predstojećoj igri otvorenog sveta. Umesto da vam pojedinačni NPC-ovi nude poslove u hodu, Bethesda je razvila potpuno novi sistem za dinamičko postavljanje čitavih naselja i neprijateljskih tamnica, čineći nasumične misije mnogo značajnijim.

Čen takođe objašnjava kako će naš solarni sistem, formalno nazvan Sol u Starfildu, biti istražen, a glavna misija Starfilda će vas odvesti da otkrijete sudbinu Zemlje i površine Marsa.

Sa 1.000 planeta koje je navodno dostupno za istraživanje u Starfildu, lepo je znati da je naša plava tačka među njima. Čen takođe govori o tome kako bi frakcije Starfilda mogle da rade. Možete li im se pridružiti? Možete li da završite linije misije za svaku frakciju, iako bi mogle doći u sukob? Čen kaže da sve fraction misije možete završiti „nezavisno“.

Takođe postoji dinamična promena u načinu rada Companion mehanike, u poređenju sa nekim drugim Bethesda RPG-ovima. Osim što nude svoja mišljenja i perspektive u glavnoj liniji zadataka, koja se zasniva na frakciji Sazvežđa, saputnici u Starfield će vam pomoći oko vašeg broda, nositi vašu opremu i na njih se možete osloniti da razgovaraju ili pregovaraju umesto vas ako zatreba.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top