PC

Počeo je prvi besplatni promo period za CoD: Modern Warfare 2 multiplejer

FOTO: Activision

Activision je ovog četvrtka pokrenuo prvu besplatnu probnu verziju za Call of Duty: Modern Warfare 2 multiplayer.

Pružajući pristup ograničenom delu ponude igre za više igrača, period besplatnog pristupa će početi 15. decembra u 19 časova po našem vremenu i trajati do 19. decembra u isto vreme.

Tokom ovog perioda korisnici će moći da se takmiče u režimima Team Deathmatch, Hardpoint, Domination i Kill Confirmed, uključujući varijante svakog od njih u trećem licu.

Ovi režimi će se moći igrati na tri mape. Farm 18 i El Asilo, koje su pokrenute sa igrom, su mape srednje veličine fokusirane na veliku centralnu zgradu. Shipment, koja je objavljena u sredu kao deo ažuriranja za sezonu 1 – Reloaded – za Modern Warfare 2, nudi nautički pogled na klasičnu mapu premeštanjem sa kopna na teretni brod.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top