Filmovi-Serije

Nakon što je ispao iz The Witcher i Superman, Henry Kavill će producirati i glumiti u Warhammer seriji

Nakon što je poslednjih nedelja napustio dve kultne uloge, holivudska zvezda Henry Cavill je ipak dobio jednu ulogu visokog profila, i to u Amazonu, pridruženu studijskoj adaptaciji serije Warhammer 40k. Vest dolazi kada se Amazon bliži završetku dogovora oko adaptacije ove franšize nakon meseci pregovora i nadmetanja protiv drugih interesa.

Završeni izdanak Warhammer Fantasy Battle-a iz 1983. godine, Warhammer 40k je najpopularnija minijaturna ratna igra na svetu, stono iskustvo koje karakteriše upotreba nekoliko detaljnih minijaturnih figura i velikih mapa ili kompleta. Smešten u daleku budućnost 42. milenijuma, igra suprotstavlja nekoliko brutalnih frakcija jedne protiv drugih u mračnom naučno-fantastičnom distopijskom univerzumu sa još mračnijim elementima fantazije, a takođe sadrži sve, od nekadašnjih ljudskih supervojnika do stvarnih demona, pa čak i palih božanstava. Igra je posebno popularna u Velikoj Britaniji, a britanski glumac Henri Kavil bio je toliki obožavatelj igre da je dodat kao easter egg u adaptaciju video igrice kao DLC.

Sada se čini da je Kavil spreman da napravi još veći uticaj na Warhammer franšizu jer izveštaji potvrđuju da je izabran da glumi i služi kao izvršni producent u adaptaciji Warhammer 40k serije na Amazonu, samo nekoliko dana nakon što je to potvrđeno ne bi se vratio ulozi Supermena. Iako stvari još nisu konkretne, Amazon je izašao kao pobednik nad drugim zainteresovanim stranama i u završnim je razgovorima za nastavak projekta. Iako još nema reči o tome da li će šouner ili scenarista biti izabran za projekat, Vertigo Entertainment će biti izvršni producent zajedno sa samim Kavilom.

Kavilovo učešće u projektu je uzbudljiva vest za sve koji su uključeni, jer će njegov status slavne pomoći franšizi da privuče publiku veću od baze igrača igre, dok će njegova vezanost kao izvršnog producenta mnogo doprineti da se imovina tretira sa pažnjom i razumevanjem fanova. Sa spekulacijama koje sugerišu da je deo razloga zašto je Kavil napustio The Witcher bio zbog sukoba u prilagođavanju izvornog materijala, veća uloga u finalnom proizvodu bi trebalo da pomogne fanovima da u uverenju da će Kavil nadgledati projekat do kraja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top