Vesti

Diablo 4 kolekcionarsko izdanje dolazi bez same igre

FOTO: Blizzard

Activision Blizzard je nedavno objavio datum lansiranja za Diablo 4, zakazan za jun 2023. godine, i igra je sada dostupna za pretprodaju sa brojnim izdanjima koje možete izabrati. Postoji samo jedan očigledan problem sa kolekcionarskim izdanjem Diablo 4 – ono ne uključuje igru.

Dok se Digital Deluxe i Ultimate izdanje igre isporučuju sa igrom i dodacima, Diablo 4 kolekcionarsko izdanje uopšte ne uključuje igru, što znači da ćete morati da kupite osnovnu igru i sezonsku propusnicu odvojeno, dodajući oznaku cene.

Po ceni od oko 115 evra, kolekcionarsko izdanje Diablo IV dolazi sa mnoštvom robe iz Diabla IV, uključujući Candle of Creation, okultnu podlogu za miša, platnenu mapu Svetišta, pin Horadrima, umetničku knjigu i dve matirane slike. Ako želite kopiju Diablo IV, moraćete da je kupite zasebno, što je još 70 evra.

Za razliku od Digital Deluxe i Ultimate izdanja, kolekcionarsko izdanje ne uključuje nikakve stavke u igri. Još jedna stvar koju vredi napomenuti je da će kolekcionarska izdanja biti isporučena tek 30. juna. Podsećanja radi, igra će biti objavljena 6. juna, tako da će je oni koji kupe kolekcionarsko izdanje isto dobiti 24 dana nakon lansiranja igre, u najboljem slučaju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top