Mobile

Procurelo preko 20 minuta iz Assassin’s Creed Jade, mobilne igre smeštene u Kini

FOTO: Ubisoft

Više snimaka gejmpleja iz Ubisoftovog Assassin’s Creed: Codename Jade je procurilo online.

Najavljenu u septembru, Assassin’s Creed Jade je izdavač opisao kao „AAA RPG akciono-avanturistička igra za mobilne platforme“ smeštena u drevnu Kinu.

Video snimci u nastavku su najnoviji u nizu curenja informacija koja naizgled potiču od alfa testa za igru, kojoj su igrači navodno mogli da dobiju pristup pre nego što je Ubisoft prestao da prihvata prijave.

Jedan od video snimaka prikazuje proces kreiranja likova nakon čega sledi oko 15 minuta igre dok igrač ima zadatak da zaštiti selo Jongning od napadača.

Drugi se dešava u gradu Gangdžou. Na njemu se vidi kako igrač radi ikonični leap of faith pre nego što se potajno infiltrira u rezidenciju guvernera okruga da pronađe i ukrade dozvolu. Zatim izlazi sa lokacije i zviždi za svog konja.

U trenutku nastanka ove vesti, oba gejmplej videa su dostupna za gledanje, ali postoji velika šansa da će oni biti uklonjeni od strane izdavača Ubisoft.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top