PC

Borilačka igra Sifu konačno dolazi na Steam naredne godine

Tokom proteklih nekoliko godina, mnogi veliki i mali naslovi za PC objavljeni su isključivo u Epic Games Store-u, pri čemu korisnici Steam-a moraju da ostanu strpljivi i sačekaju da se ovi ugovori okončaju pre nego što ga pokupe na platformi koju žele. Jedna takva igra zaključana iza Epic Games Store-a bila je Sifu… ali ne još zadugo.

Razvijen od strane Sloclap-a, Sifu je fokusirana i kompleksna 3D tabačina, sa jedinstvenom cakom za gejmplej u obliku mehanike starenja likova. Igra je objavljena još u februaru 2022. za PlayStation i PC – iako samo u Epic Games Store za potonju platformu.

Objavljujući na Twitteru, tim je rekao „Sifu KONAČNO dolazi u Steam i Xbox, odmah uz Title Update 4: Arene! Testirajte svoje veštine i otključajte nove poteze u raznim novim okruženjima i izazovima na više platformi nego ikada!”

Kako je studio primetio, Sifu je dobio više besplatnih ažuriranja sadržaja od svog lansiranja pre skoro godinu dana, uključujući nove režime igranja, odeću, mehaniku i još mnogo toga. Update 4 biće najveće do sada, „dodavanje sati igranja besplatno!“ u onome što izgleda kao izazov koji se može ponoviti.

Sifu je zaista jedna od najboljih indie igara 2022. i zato je uzbudljivo videti da će i Xbox i Steam korisnici uskoro moći da se dočepaju igre.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top