Nintendo Switch

TMNT Cowabunga Collection dobila multiplejer sa novim apdejtom

FOTO: Konami

TMNT Cowabunga Collection lansirana je ranije ove godine sa velikim uspehom, okupljajući sve klasične naslove sa čuvenim kornjačama u jedan atraktivan i moderan paket. Nažalost, kolekciji je nedostajala online funkcionalnost za neke od svojih igara – iako se to sada ispravlja.

Kako izveštava Game Informer, TMNT Cowabunga Collection je upravo dobila svoje prvo veliko ažuriranje, donoseći sa sobom čitav niz poboljšanja i dodatne funkcionalnosti.

Ovo je samo neka od mnogih poboljšanja kvaliteta koje je donelo ovo najnovije ažuriranje. Značajniji dodaci uključuju mogućnost da se sada TMNT IV: Turtles in Time za Super Nintendo može igrati online – a za Manhattan Project se kaže da će takođe dobiti onlajn ažuriranje, mada negde u budućnosti.

Za neke bi najveća promena mogla biti činjenica da ikona igre Switch-a više nije ružna, već je zamenjena mnogo više tematski povezanom i atraktivnijom ikonom. TMNT Cowabunga Collection je već bila odličan paket, a ovo ažuriranje ga je upravo učinilo mnogo boljim.

Iako je lista promena obimna, neka od najvećih poboljšanja su sledeća:PS4 arkadni kontroler je sada podržan. Podrška za PS4 džojstik je sada implementirana (PS5)

  • Xbox arcade stick je sada podržan. Podrška za Xbox džojstik je sada implementirana (XB1/XSX)
  • Kada kreira online lobi, igrač sada može podesiti kašnjenje kadra na „Automatski“. Kada je ovo podešeno, input lag se prilagođava prema broju igrača.
  • Višestruka poboljšanja za različite igre, uključujući podesivu težinu, kombinacije dugmadi i još mnogo toga
  • Novo poboljšanje boja dodato je svim Game Boy igrama
  • Vizuelna podešavanja se čuvaju po igri

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top