Nintendo Switch

Lara Croft dolazi na Switch naredne godine

Lara Croft Tomb Raider serijal je imao višestruke identitete tokom decenija duge istorije franšize, pri čemu se Kroft bavila čitavim nizom žanrova – uključujući kooperativne izometrijske pucačine. Prvobitno najavljeno još 2021. da će doći na Nintendo Switch ove godine, Lara Croft and the Guardian of Light(2010) i Lara Croft and the Temple of Osiris (2014) sada su postavljeni za puštanje negde u 2023. godini.

Kuća za portovanje video igara Feral Interactive nedavno se oglasila na Twitter-u da ugosti sesiju pitanja i odgovora, gde je kao odgovor jednom obožavaocu upitao „Koje su sledeće Switch igre na kojima radite?“ studio je rekao „Lara Croft and the Temple of Osiris / Lara Croft and the Guardian of Light“.

Kada su bili pritisnuti za detalje o tome kada vlasnici Switch-a mogu očekivati da će dobiti ove naslove, Feral Interactive je tvrdio da „Lara Croft and the Guardian of Light/Temple of Osiris sada dolaze na Nintendo Switch 2023.”, bez pružanja konkretnijeg datuma.

Kao što je pomenuto, oba ova naslova su prvobitno bila planirana za puštanje na Switch 2022. godine, bez navođenja razloga za odlaganje (iako je to možda imalo veze sa Square Enix-om koji prodaje franšizu). Uz to, kada konačno stigne, Lara Croft and the Temple of Osiris / Lara Croft and the Guardian of Light mogli bi da budu fizički pušteni po prvi put, a Feral Interactive kaže: „Svakako ćemo to razmotriti, ali ništa nije finalizovano.”

Lara Croft and the Temple of Oziris / Lara Croft and the Guardian of Light možda nisu najveći naslovi u franšizi, ali je ipak ohrabrujuće videti da bilo koji oblik igre Tomb Raider dolazi na Nintendo platformu – čak i ako to traje duže od očekivanog.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top