Vesti

Procureo izvorni kod za otkazanu Rayman 4 igru

FOTO: Ubisoft

Nakon Rayman 3, Ubisoft je planirao da uradi četvrtu igru. Međutim, iz nepoznatih razloga, igra nikada nije objavljena. Ipak, rad na njoj nikada nije izgubljen, a sada je našao svoj put na internetu.

Ubisoftov Rayman serijal, barem onaj glavni već neko vreme nije dobila igru. Serija je imala dosta spin-offa, remastera i crossovera tokom godina, ali ako ne uključimo Rayman Origins and Legends, poslednje izdanje u glavnom serijalu bilo je Rayman 3 objavljen 2003. godine. Ubisoft je planirao da objavi četvrtu igru nakon nje, ali nikada nije. Sada je rana izrada projekta procurila na internetu.

Prema RibSharku (preko Resetera), rana izrada igre uključuje izvorni kod i uređivač nivoa. Štaviše, konstrukcija je imala neke mape i mehaniku koji bi bili novi u seriji, poput jahaćih stvorenja. U nizu snimaka ekrana možete videti mafije, bosseve i različite nivoe, uključujući i onaj koji se zove “Sphincter Cell”.

Na forumima Resetera i GBATemp, neki korisnici su tvrdili da je build prvi put podeljen na 4chan. Ovde su neki korisnici izveštavali o svojim nalazima, gde su otkrili nekompletne scene i model za novi ženski lik koji bi se pojavio u igri.

Nažalost, Rayman 4 je otkazan, tako da je verovatnoća da će ova verzija igre ikada biti zvanično objavljena nikakva.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top