PC

Pogledajte novi brutalni trejler za STALKER 2

FOTO: GSC Game World

Najnoviji trejler za STALKER 2: Heart of Chernobyl nudi intenzivan uvod u gejmplej ovog open world survival horror naslova. Stvaranje STALKER-a 2 je bio neverovatan izazov. Programer GSC Game World nalazio se u Ukrajini na početku ruske invazije 2022. godine. Iako se razvoj od tada pomerio u Prag, GSC Game World se suočio sa neopisivim poteškoćama. Videti kako se STALKER 2 spaja, čak i u kratkom trejleru za igru, inspirativno je za kraj godine.

U novom trejleru za STALKER 2, fanovi dobijaju najdublji pogled na nastavak do sada. Snimak uključuje mešavinu sinematičnih sekvenci i intenzivne pucnjave. Igrači se suočavaju sa protivničkim vojnicima, psima, a takođe i čudnim stvorenjima kojih se igrači STALKER-a sećaju i zovu se krvopije (Bloodsuckers). Ova čudovišta, sa pipcima koji vise iz njihovih usta, nakratko postaju nevidljiva dok se kreću. Srećom, njihovo teško disanje odaje njihovu lokaciju.

STALKER 2 je igra u nastajanju više od 12 godina. Originalni STALKER je objavljen 2007. i prerastao je u kultni klasik, što je dovelo do naknadnog izdanja STALKER prekuela i nastavka 2008. i 2009. godine. GSC Game World je reformisan u godinama nakon toga, a STALKER 2 je takođe pokrenut iznova. Usledila su kašnjenja, ne samo zbog rata u Ukrajini, s obzirom na obim projekta. Ipak, STALKER 2 je još bliže planiranom izdanju za 2023. godinu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top