PC

System Shock Remake dobio datum izlaska, dolazi ove godine

FOTO: Nightdive Studios

System Shock Remake od Nightdive Studios imao je izuzetno turbulentan razvoj, a naslov je prvi put stigao na Kickstarter pre skoro 7 godina. Ipak, čini se da je igra konačno spremna za puštanje u prodaju, a studio najavljuje da će fanovi moći da se dočepaju ovog dugo očekivanog naslova za samo nekoliko kratkih meseci.

Objavljujući ažuriranje preko Kickstartera, Nightdive Studios je najavio finalizovani prozor za izdavanje System Shock-a, rekavši „Dobro došli u Novu godinu, Hakeri. Nakon povratka sa Gamescom-a, oklevali smo da podelimo bilo šta kako ne bismo pokvarili preostala iznenađenja koja imamo u planu. Međutim, izabrali smo nekoliko poslednjih stvari koje ćemo podeliti pre našeg brzog puštanja na tržište u martu 2023. godine.

Rešavajući zabrinutost navijača u vezi sa prethodnim neispunjenim najavama o izdanju, tim je rekao:

„Kao što su neki od vas već istakli, ovo nije naš prvi put da najavljujemo okvirni rok za lansiranje, ali u proteklih nekoliko godina mnogo se toga promenilo – obim projekta je dramatično evoluiralo i sa pridruživanjem izdavača Prime Matter projektu omogućeno je da se fokusiramo na poboljšanja kvaliteta , ispravljanje grešaka i podršku za lokalizaciju – poslednji veliki koraci ka izdavanju igre na koju smo svi neverovatno ponosni. Ovo nam je takođe dalo vremena da se vratimo i uglancamo različite aspekte igre kojima je bio potreban dodatni sjaj.”

Kao što je pomenuto, System Shock Remake je najavljen još 2016. godine i prvobitno je planirano da bude objavljen 2018. godine. Ovo je potom pomereno na 2020., a sada konačno na mart 2023. godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top