PlayStation 3

Last of Us serijal premašio 37 miliona prodatih primeraka

FOTO: Sony

Prvi put objavljen 2013. godine, The Last of Us je postao jedna od najvećih franšiza Playstationa, sa svojim relativno skromnim počecima koji su kasnije doveli do nastavka i rimejka – sa još mnogo toga na putu. Uoči 10. godišnjice franšize, tim studija Naughty Dog objavio je da je serijal prodat u skoro 40 miliona primeraka.

Objavljujući na svom blogu u postu pod naslovom „Razmišljajući o velikoj godini koja dolazi za Last of Us“, kopredsednik Naughty Dog-a Neil Druckmann je rekao:

„Last of Us puni 10 godina sledećeg juna, i iako se čini da je ta decenija proletela, cenimo svaki trenutak vaše podrške i ljubavi prema ovoj seriji od njenog debitovanja. Hvala vam što podržavate ovu priču u koju naš studio tako duboko veruje. Naš tim nikada nije mogao da zamisli pre više od jedne decenije da će jezgro onoga što je bilo The Last of Us imati tako dubok uticaj na naše živote i živote mnogih od vas tamo.”

Uz to, Druckmann je zatim otkrio koliko ljudi je igralo i iskusilo The Last of Us, rekavši: „Tako smo ponosni što možemo da podelimo da je cela The Last of Us franšiza prodata u više od 37 miliona primeraka širom sveta do decembra 2022. nastavlja da svakodnevno stiže do novih i starih igrača.”

Last of Us je postao mnogo više nego što su developeri ikada mogli da zamisle, pa je uzbudljivo videti šta budućnost donosi za franšizu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top