PC

Nadolazeće Ubisoft igre, poput Avatar i Star Wars naslova, će verovatno imati mikrotransakcije

FOTO: Ubisoft

Ubisoft već godinama stavlja mikrotransakcije u svoje velike naslove za jednog igrača, često prodajući premijum valute koje se mogu koristiti za dobijanje resursa u igri kako bi se ubrzao vaš napredak. U vestima koje ne iznenađuju, Ubisoft planira da nastavi da monetizuje svoje igre za jednog igrača, uključujući glavne licencirane naslove kao što su Avatar: Frontiers of Pandora i izdavačeva nadolazeća igra Star Wars.

Ubisoft Massive, studio iza The Division-a i isti studio koji sada radi na Avatar: Frontiers of Pandora i novoj Star Wars igri otvorenog sveta, objavio je nove liste poslova (preko exputer) tražeći ‘specijalistu za monetizaciju’ da „doprinese finansijskom uspehu“ predstojećih naslova i „povećanje profitabilnosti“ uz „poštovanje igrača i suštine svake igre“.

Iako ovaj posao nije posebno usmeren na jedan od ovih projekata, „stručnjaci za monetizaciju“ u Ubisoftovom Fast Track programu su angažovani i postavljeni da rade na potencijalno više projekata dok se oni uhvate u koštac sa poslom. Pošto je lista za Ubisoft Massive, verovatno je da će onaj ko bude angažovan na kraju raditi na Avataru, ili studijskoj predstojećoj igri Star Wars, kao i na svim potencijalnim nenajavljenim projektima.

Ako ste igrali bilo koju Ubisoft igru u protekloj deceniji, ovo ne bi trebalo da vas čudi. Ubisoft je često učestvovao sa mikrotransakcijama za naslove za jednog igrača, naplaćujući ih kao opcije koje štede vreme. Ipak, ove opcije su obično skrivene u posebnom meniju i ne oglašavaju se mnogo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top