PC

Resident Evil 4 Remake će dodatno proširiti jednu od lokacija

FOTO: Capcom

Jedan od najočekivanijih naslova za 2023. je predstojeći rimejk klasika survival horor ostvarenja Resident Evil 4. Prvobitno objavljen 2005. godine, rimejk igre bi trebalo da bude lansiran za samo nekoliko kratkih meseci 24. marta. Uoči ovog datuma, tim je potvrdio da će svi glavni elementi iz originalne igre ostati u rimejku – uključujući deo ostrva.

Capcom-ovi rimejkovi Resident Evil-a su u prošlosti uzimali kreativne slobode sa pričom i igrom ovih naslova. U nekim slučajevima ovo je naišlo na pozitivan prijem, ali u slučaju drugih (kao što je Resident Evil 3) isečeni sadržaj nije prijao obožavaocima.

Iako smo već znali da će RE4 Remake trajati otprilike koliko i originalna igra po dužini, tim je sada potvrdio da će kontroverzni deo ostrva biti zadržan, a oni će otkriti (preko EDGE Magazina) da je rimejk razvijen imajući na umu tri glavna dela: Selo, Zamak i Ostrvo.

Štaviše, odeljak ostrva će navodno imati „mnogo više“ nego u originalnom RE4 – iako tim to nije dalje elaborirao. S obzirom na prilično kontroverznu prirodu dela ostrva u originalnoj igri, zanimljivo je videti da ga tim ne samo zadržava, već ga i dodatno razvija. Biće zanimljivo videti koliko je RE4 Remake drugačiji (ili sličan) od originala iz 2005. godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top