Vesti

Uskoro će biti najavljena nova Spyro igra

Toys For Bob je stekao reputaciju tokom godina zahvaljujući svom odličnom radu na brojnim klasičnim franšizama, uključujući razvoj Crash Bandicoot 4: It’s About Time i Spyro Reignited Trilogy. Iako je Toys For Bob bio uveden u Call of Duty mašinu, čini se da studio možda zapravo radi na novoj Spyro igri zasnovanoj na novogodišnjem tizeru.

U tvitu koji je objavljen na njihovoj zvaničnoj Twitter stranici, Toys For Bob je objavio sliku na kojoj se nalazi kolaž likova uz natpis „Veliki potezi i VELIKO RASPOLOŽENJE za 2023. #LifeatTFB“.

Pored fotografija studijskih developera i PNG Ghosta iz Call of Duty Modern Warfare-a, izgleda da slika izaziva povratak zmaja Spyroa, sa likom koji suptilno leti u gornjem levom uglu slike.

Ono što je možda još uzbudljivije je činjenica da Spyro prati „25.“ – jasno se odnosi na 25. godišnjicu ljubičastog zmaja, koja će se dogoditi 2023. godine (tačnije 9. septembra).

Četvrt veka je veliko dostignuće za svaku franšizu, i dok je većina tih godina bila ispunjena podstandardnim naslovima – ili uopšte nijednim – ipak je vreme koje vredi slaviti. Nadamo se da ovo znači da možemo očekivati najavu nove Spyro igre u nekom trenutku ove godine. Da postoji bilo koji tim sposoban da napravi sjajnu novu Spyro igru, to bi sigurno bio Toys for Bob, i nadamo se da je ovo zaista u toku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top