PC

Deep Rock Galactic prodat u preko 5,5 miliona primeraka

Deep Rock Galactic je zabavna kooperativna pucačina iz prvog lica u kojoj igrači rade zajedno na rudarenju podzemnih resursa u potpuno uništenim okruženjima – sve dok pokušavaju da zadrže hordu neprijatelja koji vam se približavaju. Od svog izdanja za rani pristup 2018. godine, igra je napredovala i sada je prodata u preko 5 miliona primeraka.

Objavljujući na Steam-u, studio iza Deep Rock Galactic – Ghost Ship Games – rekao je „Srećna Nova godina, rudari! Nadamo se da ste imali sjajnu 2022. i da ste spremni za sve uzbudljive mogućnosti rudarenja koje će vam ova nova godina doneti. Uzeli smo malo slobodnog vremena tokom proteklih nekoliko nedelja, ali sada smo se ponovo vratili i naporno radimo na DRG.

Uz to, tim je objavio infografiku koja prikazuje sve vrste različitih impresivnih statistika, a najvažnija je činjenica da je od svog ranog pristupa za PC i Xbox u februaru 2018., Deep Rock Galactic prodao više od 5,5 miliona kopija.

Zanimljivo je da je tim objavio godišnji pregled prodaje koji pokazuje porast iz godine u godinu za svaku godinu:

  • 2018. – 502.312 primeraka
  • 2019. – 404.213 primeraka
  • 2020 – 1.180.595 primeraka
  • 2021 – 1.385.985 primeraka
  • 2022. – 2.340.934 primeraka

Videti da Deep Rock Galactic raste na takav način je zaista impresivno, međutim, vredi napomenuti da je igra konačno objavljena na PlayStation konzolama u januaru 2022. godine, što je nesumnjivo pomoglo prošlogodišnjem velikom porastu prodaje. Uz to, igra je podeljena besplatno kao deo PlayStation Plus servisa i dostupna je na Xbox Game Pass-u, što znači da je ukupna lista igrača mnogo veća od broja prodatih kopija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top