PC

Prikazano 30 minuta novog gejmpleja za ponovo odloženi Skull and Bones

FOTO: Ubisoft

Prošle nedelje, Ubisoft je rekao investitorima da je, pored otkazivanja tri još uvek nenajavljene igre, francuski izdavač najavio i odlaganje Skull & Bones. Ovo bi bio šesti put da je igra odložena, pomerajući njen prethodni rok za izdavanje od 9. marta na početak fiskalnog kalendara za 2024. godinu, koji počinje u aprilu 2023. Ali nedugo zatim, izdavač je postavio 30-minutni devstream gejmplej za igru na sopstvenom YouTube kanalu.

Obzirom na to, dok Ubisoft to naziva razvojnim tokom igre, strim ima veći fokus na naraciju i priču u Skull and Bones. Iako je kontekst uvek dobar za one koji se bave znanjem, neki bi ovo mogli da vide kao spojler, pa imajte to na umu ako ste među njima. Trejler počinje opisom građanskog rata koji se sprema, dok režiser naracije Džoel Dženis i viši community developer Aleksis Kreton predstavljaju frakcije sa kojima će se igrači susresti u oblasti prikazanoj tokom strima.

Što se tiče stvarnog gejmpleja, stvari i dalje izgledaju prilično poznato ako pratite Skull & Bones od ranijih trejlera za igru, kao što je onaj sa E3 iz 2018. Ne izgleda da je bilo velikih promena, barem na površini. Drugim rečima, stvari i dalje izgledaju veoma kao derivati iz Assassin’s Creed IV: Black Flag, koji je u suštini bio rodonačelnik ove igre. Što će reći da, iako delovi gejmpleja koji uključuju brodove izgledaju sjajno, “pešački” segmenti su neobično ograničeni, gde se čak i pljačkanje brodoloma obavlja bez napuštanja vašeg broda.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top