Vesti

Sony priprema velike najave za nadolazeće PS5 igre developera “treće strane”

FOTO: Square Enix

Microsoft će za samo nekoliko kratkih nedelja održati prezentaciju igara, pružajući obožavaocima da pogledaju šta se sprema za 2023. godinu i kasnije. Sa druge strane, malo smo naučili od PlayStationa u poslednjih nekoliko meseci – ali to će se uskoro promeniti sa nadolazećim skupom najava od strane third party partnera.

Kako je izvestio insajder iz industrije ‘The Snitch’ (i to podelio Insider Gaming), Playstation će biti domaćin neke vrste izlaganja igara, pri čemu je procurela informacija otkrila: „Pouzdan izvor mi je poslao DM na Twitteru da kažem da će PlayStation uskoro objaviti stvari treće strane vrlo brzo.”

Snitch nije dalje elaborirao, ali Soni je odavno poznat po angažovanju i mnogim partnerstvima trećih strana, pa iako se čini da ćemo morati još malo da sačekamo da čujemonešto od internih studija proizvođača konzole, uskoro bismo mogli da dobijemo svoj prvi pogledajte šta je Sony planirao za sledeću godinu.

Trenutno imamo nekoliko igara treće strane najavljenih za puštanje na PS5 2023. uključujući Forspoken i Final Fantasy XVI. Osim toga, raspored je prilično otvoren, pa će biti zanimljivo videti šta još Sony ima u ponudi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top