PC

Ubisoft tvrdi da Beyond Good & Evil 2 nije među nedavno otkazanim igrama

FOTO: Ubisoft

Prošle nedelje smo izvestili da je Ubisoft odložio Skull & Bones po šesti put dok je otkazao tri nenajavljene igre. Još jedan naslov koji je dugo bio u razvoju je Beyond Good & Evil 2 koji je naveo neke fanove da se plaše za njegovu budućnost. Na sreću, Ubisoft je ponovo potvrdio da je igra još uvek u razvoju.

Kako je izvestio PCGamesN, nakon objave da je Skull & Bones ponovo odložen sa tri druga naslova koja su potpuno otkazana, Ubisoft je objavio izjavu za publikaciju kako bi ublažio strahove fanova Beyond Good & Evil, rekavši:

„Razvoj Beyond Good and Evil 2 je u toku i tim naporno radi da ispuni svoje ambiciozno obećanje.

Iako smo videli malo zvaničnih vesti u vezi sa Beyond Good & Evil 2 prošle godine, 2022. je ponudila dosta ažuriranja naslova, sa curenjem i glasinama koje tvrde da je igra još „godinama daleko“ i da se kaže da će biti u ranom razvoju uprkos tome što je igra postavila svetski rekord za najduži period razvoja igre, sa oko 5.234 dana.

Nadamo se da će nam 2023. dati bolji uvid u trenutni status BG&E2 u zvaničnom svojstvu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top