PC

Unreal 5 igra, Black Myth: Wukong, izlazi na leto 2024. godine

FOTO: Game Science

Game Science je objavio da će akciona avanturistička igra koja koristi Unreal Engine 5, Black Myth: Wukong, biti objavljena na leto 2024. godine. Da bi proslavio ovu najavu, tim je takođe objavio novi trejler koji možete pronaći ispod.

Black Myth: Wukong je igra iz trećeg lica koja je zasnovana na Journey to the West, a fokusiraće se na Kralja majmuna i njegove posebne sposobnosti. Pored toga, igra će ponuditi igračima 72 različite sposobnosti za korišćenje.

Takođe je vredno napomenuti da će igra podržati Ray Tracing & DLSS 3 pri lansiranju.

Ovaj novi trejler je urnebesan i među najboljima koje smo videli u poslednjih nekoliko godina. U ovom trejleru, zec daje sve od sebe da instalira i igra igru. Dođavola, postoji čak i tigrasta verzija NVIDIA-inog generalnog direktora Jensena Huanga. Ozbiljno, samo pogledajte trejler.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top