Filmovi-Serije

Naughty Dog objavio prvu epizode serije o stvaranju The Last of Us TV serije i rimejka prvog dela

2023. je ogromna godina za franšizu The Last of Us. Ne samo da će serija proslaviti svoju 10. godišnjicu, već smo nedavno videli premijeru HBO-ove TV adaptacije klasika iz 2013. U razgovoru o igri i emisiji, Naughty Dog je sada objavio prvu epizodu „Building The Last of Us“.

Dostupan u video i u pisanom formatu, „Izgradnja Last of Us“ je nova serija u kojoj Naughty Dog i HBO raspravljaju o razvoju The Last of Us, Part 1, kao i o HBO adaptaciji koja se trenutno emituje.

Epizoda 1 serije prikazuje Naughty Dog „[koji] ide iza kulisa kreiranja kultnog uvoda za Last of Us i njegovog očuvanja za The Last of Us prvi deo“.

Bez ikakvih, epizoda 1 HBO-ovog The Last of Us – koja je emitovana ranije ove nedelje – prilagodila je ikonično otvaranje igre, održavajući očekivani redosled događaja dok ih se na neki način širi, a na drugi sužava.

‘Building The Last of Us’ ulazi u sve ovo i više, a sa HBO-ovom emisijom koja objavljuje nove epizode ​​na nedeljnoj bazi, nadamo se da će ova ova dodatna serija nastaviti da prati svoje korake sa najmanje 8 dodatnih epizoda.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top