PC

Procurelo preko sat vremena gejmpleja iz Forspoken

FOTO: Square Enix

Više od sat vremena gejmplaja iz Forspoken je procurilo uoči zvaničnog objavljivanja igre sledeće nedelje.

Snimak, koji se može pogledati na ovom linku (Square Enix uporno obara linkove), prikazuje otprilike prvih 75 minuta iz Forspoken, što je debitantski naslov iz studija Luminous Productions kompanije Square Enix.

Forspoken prati Frey Holland, mladu ženu koja je prebačena iz Njujorka u prelepu, ali okrutnu zemlju zvanu Athia. U potrazi za putem kući, ona mora da poseduje novootkrivene magične moći da pređe svet i odbrani se od monstruoznih stvorenja koja ga naseljavaju. Uopravo ove uvodne delove možemo videti u demou.

Nakon nekoliko odlaganja, Forspoken će biti objavljen za PS5 i PC 24. januara.

Square Enix je objavio PS5 demo u decembru, a u utorak je izbacio ažuriranje za probu koje je dodalo nekoliko novih funkcija. Uveo je funkciju mapiranja dugmadi, učinio da zaključani neprijatelji koji se kreću van ekrana ostanu zaključani duže, prilagodio je određene veličine teksta i popravio „razne tehničke probleme“.

Pre samog izlaska, objavljeni su i Forspoken sistemski zahtevi koje možete pogledati na ovom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top