PC

Marvel’s Avengers ostaje bez podrške developera 30. septembra ove godine

FOTO: Square Enix

Square Enix je upravo najavio da će prekinuti podršku za Marvel’s Avengers 30. septembra 2023. Štaviše, prema rečima izdavača, igra će dobiti poslednje ažuriranje sadržaja, update 2.8, 31. marta.

Square Enix je jasno stavio do znanja da će čak i nakon što zvanična podrška prestane 30. septembra, i dalje biti dostupna igra za jednog i za više igrača.

31. marta, Square Enix će ukloniti sve mikrotransakcije iz igre. Drugim rečima, učiniće sav kozmetički sadržaj igre – Marketplace, Challenge Card i Shipment – dostupnim svim igračima besplatno. Svaki pojedinačni skin, uklanjanje, emocija i natpisna pločica sa Marketplace-a, kartice izazova i pošiljke biće besplatni za sve igrače od ovog datuma nadalje ako posedujete kopiju igre.

Na kraju, Square Enix će ukloniti Marvel’s Avengers iz prodaje 30. septembra.

Ovo je još jedna live service igra koja nije uspela da ispuni svoj početni cilj. EIDOS Montreal, Crystal Dynamics i svi drugi studiji koji su radili na njemu zaista su se borili da obezbede novi sadržaj za njega. Štaviše, igra nikada nije bila impresivna (u smislu gejmpleja i borbe).

U svakom slučaju, sada će biti zanimljivo videti da li će svi veliki izdavači dalje ulagati u live service igre. EA, Ubisoft, Microsoft i Square Enix videli su da su brojne takve igre propale. Jedina kompanija koja je ostvarila dobit je Activision/Blizzard (sviđalo se to vama ili ne, Diablo Immortal je zaradio mnogo novca)!

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top