PC

Ubisoft za uspeh u 2023. godini nade polaže u Avatar i Assassin’s Creed Mirage

FOTO: Ubisoft

Nedavno je Ubisoft otkrio da je interno otkazao brojne nenajavljene igre i da se izdavač sprema za teška vremena usred usporavanja prodaje i nedostatka rasporeda izdavanja. Iako je Ubisoftova 2022. bila uglavnom prazna, izdavač još uvek ima oko 11 projekata planiranih za objavljivanje u narednoj finansijskoj godini.

Kako je otkrio Insider Gaming, Ubisoft ima 11 igara koje su planirane za izdavanje između aprila 2023. i marta 2024. godine, iako lista ne uključuje mnogo iznenađenja jer se većina ovih projekata već pojavila u procurelim informacijama. Tokom sledeće fiskalne godine, možemo očekivati da ćemo videti Ubisoftove velike igrače, kao što su Assassin’s Creed Mirage i Avatar: Frontiers of Pandora. Nakon poslednjeg odlaganja, Skull & Bones takođe čini ovu listu, ali imajući u vidu rezultate te igre, teško je verovati bilo kom izdanju za nju u ovom trenutku.

Ubisoft takođe ima veliki broj besplatnih igara u izradi, oblasti tržišta igara na koje se Ubisoft više puta borio da probije. ove igre uključuju The Division: Heartland, The Division: Resurgence, xDefiant, Rainbow Six Mobile i Assassin’s Creed Jade, mobilni spin-off za Assassin’s Creed franšizu.

Pored svega toga, Ubisoft takođe radi sa Netflix-om na Assassin’s Creed igri manjeg obima, a kompanija sarađuje sa Oculusom na proizvodnji igre Assassin’s Creed za VR. Konačno, Ubisoft takođe naizgled radi na novom naslovu „The Crew“, koji je u curenju podataka GeForce Now Database nazvan kao Project Orlando.

Na ovoj listi nedostaje nekoliko velikih igara, uključujući Splinter Cell Remake, The Prince of Persia Remake i Ubisoft Massive-ovu igru Star Wars otvorenog sveta. Ovo su neki od najočekivanijih projekata koje je Ubisoft najavio, ali izgleda da su sva tri daleko od objavljivanja.

Uzevši u obzirom nedostatak pažnje oko Skull & Bones i spin-off prirodu Ubisoftovih drugih planiranih naslova za ovu godinu, čini se da će izdavač polagati mnogo svojih nada na Avatar: Frontiers of Pandora. Ako se ta igra na kraju drži umornih i preterano korišćenih Ubisoftovih formi otvorenog sveta na koje smo navikli da vidimo, onda bi Ubisoftu ovo mogla da bude još jedna teška godina.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top