PC

Forspoken dobija demo na PC-u

FOTO: Square Enix

Svi smo bili iznenađeni kada su ranije ovog meseca otkriveni PC sistemski zahtevi za Forspoken, zahtevajući moćni GPU kao što je RTX 3070 samo da bi dostigli 30 frejma u sekundi. Ovo je izazvalo veliku zabrinutost zbog optimizacije igre i performansi računara. Na sreću, biće dostupna besplatna demo verzija tako da možete isprobati pre kupovine.

Forspoken je već imao jednu ne tako dobro prihvaćenu demo verziju na PS5, ali tek treba da vidimo da igra radi na PC-u. To će se promeniti ovih dana, pošto igra zvanično izlazi digitalno na PC platformama kao što su Steam i Epic Games Store. 70 dolara je prilično zastrašujuća cena za neproverenu franšizu koja je već dobila različite kritike, posebno imajući u vidu zabrinutost oko optimizacije zasnovane na visokim sistemskim zahtevima igre. Da bi se ovo zaobišlo, Square Enix će danas učiniti demo dostupnom u Steam-u, Epic Games Store-u, pa čak i u Microsoft Store-u.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top