Filmovi-Serije

Prodaja za The Last of Us Part 1 skočila za 250% zahvaljujući HBO seriji

the-last-of-us-part-I-keyart (1)
FOTO: Sony

Nakon lansiranja Netflixove The Witcher serije, videli smo da je The Witcher 3: Wild Hunt koji je razvio CDPR dobio značajno povećanje prodaje, što je još više povećalo impresivnu prodaju igre. Sada smo svedoci sličnog fenomena sa HBO-ovim The Last of Us, pošto je prodaja igara sada porasla za preko 300%.

Kako izveštava Gamesindustry.biz, GfK je objavio svoju listu prodaje igara u Velikoj Britaniji za nedelju koja se završava 21. januara, otkrivajući da je prodaja PS5 ekskluzivnog The Last of Us Part I porasla za impresivnih 238% nakon premijere serije 15. januara.

Možda je još interesantnija činjenica da je PlayStation 4 izdanje The Last of Us Remastered takođe zabeležilo porast prodaje, pri čemu je prodaja ovog naslova iz 2014. porasla za ogromnih 322%.

Ovaj obnovljeni uspeh zasnovan je isključivo na premijeri prve epizode ​​serije, pa će biti zanimljivo videti kako će igre nastaviti da se razvijaju u narednih nekoliko nedelja i meseci – posebno pošto sve više ljudi gleda seriju. Pored toga, biće zanimljivo videti da li će emisija pomoći lansiranju TLOU Part 1 na računarima 3. marta. Kako je kvalitet serije na visokom nivou sa prve 2 epizode, ubeđeni smo da hoće.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top