PC

Bethesda planira prezentaciju posvećenu svojim nadolazećim igrama za početak marta

Posted on

FOTO: Bethesda

Kao što smo već videli Starfield nije bio deo Xbox Developer Direct Steam-a u sredu. Umesto toga, kompanija se fokusirala na naslove kao što je Redfall. Ipak, možda nećemo dugo čekati da pogledamo Starfield, jer će Bethesda navodno biti domaćin medijskog događaja u martu.

Prema izvorima koji razgovaraju sa Insajder Gamingom, Bethesda je počela da planira medijski događaj za početak marta. Ovo sledi iz Microsoftove ovonedeljne potvrde da Starfield neće biti na Xbox Developer Direct, pošto ga kompanija čuva za sopstveni događaj.

Poslednji put smo Starfield videli na Xbox izložbi prošlog leta, a Bethesda nam je dala prvi pogled na masivni univerzum koji su stvorili. Od tada nismo videli novi gejmplej i dok igra cilja na izdavanje u prvoj polovini ove godine, konkretan datum još nije objavljen.

Pročitajte još: Starfield najverovatnije odložen za drugu polovinu 2023. godine

Za sada nije jasno da li će Bethesdin predstojeći medijski događaj biti javnog tipa ili privatni praktični događaj za članove medija. Ako se radi o praktičnom događaju, onda može na kraju da bude fokusiran na Redfall, dajući medijima priliku da objave preglede pre datuma izlaska igre u maju, o čemu smo pisali ovde.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version